Πρακτικό, βολικό και ευέλικτο: Το ecosystem του BABYZEN YOYO κάνει level up το καρότσι του μωρού!

Η ζωή στην πόλη με ένα μωρό ή με ένα νήπιο μπορεί να αποδειχθεί περίπλοκη, ειδικά όσον αφορά στις μετακινήσεις μας.

Ο πιο συνηθισμένος προβληματισμός για τους νέους γονείς είναι πώς να επιλέξουν το καρότσι εκείνο που τα έχει όλα: να είναι πρακτικό για να χωράει στις συνήθειές τους, βολικό για να το χρησιμοποιούν καθημερινά και ευέλικτο ώστε να μπορούν να το έχουν μαζί τους στη βόλτα τους στην πόλη, στην εξόρμηση στο βουνό ή τη θάλασσα, στα ταξίδια που θέλουν να απολαμβάνουν με το παιδάκι τους, κάθε στιγμή!

Οι δραστήριοι γονείς, που μας αρέσει να κινούμαστε συνεχώς, και να κάνουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε με το μωράκι μας, αναζητούμε ένα καρότσι που να τα συνδυάζει όλα, για να εξυπηρετεί τον τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία μας. Να κάνουμε όσα χρειάζονται κι ακόμα περισσότερα, για να δείξουμε στο μωρό μας τον κόσμο, να μπορούμε να μετακινούμαστε μαζί του όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, όσο περίπλοκοι κι αν φαντάζουν οι εξωτερικοί περιορισμοί.

Αυτό που χρειαζόμαστε, λοιπόν, είναι ένα καρότσι που να μπορεί να κινείται πάντα και παντού μαζί με εμάς και το μωρό μας: Πράγματι, την απάντηση δίνει η αγαπημένη Stokke με το καροτσάκι BABYZEN YOYO2, με την μοναδική του ιστορία και το ευρύ «οικοσύστημα» αξεσουάρ, που απηχεί τον τρόπο ζωής της νέας γενιάς γονιών, της δικής μας γενιάς.

Το super compact καρότσι YOYO2 μας «λύνει» τα χέρια

Γίνεται ένα καρότσι να μας «λύνει» τα χέρια; Κι όμως, γίνεται. Γιατί το ελαφρύ, με απίθανο design καρότσι YOYO2 χρειάζεται μόνο ένα χέρι και ανοίγει μόνο με μία κίνηση!

Διπλώνει και ξεδιπλώνει «στη στιγμή» και χωράει παντού, ακόμα και στον χώρο χειραποσκευών των αεροπλάνων. «Φοριέται» ακόμα και στην πλάτη. Τόσο ελαφρύ είναι! Τώρα κανένα εμπόδιο δεν μας σταματάει.

Μία πολύ σημαντική παράμετρος του YOYO είναι και αυτή που το κάνει πραγματικά μοναδικό: Ο δημιουργός του, Julien Chaudeurge, το κατασκεύασε όντας ο ίδιος ένας «κανονικός» πατέρας, με συγκεκριμένες, πρακτικές ανάγκες που θέλησε να καλύψει.

Έτσι, γεννήθηκε η εταιρία ΒΑΒΥΖΕΝ, μετά από συνεργασία με τον δικό του πατέρα, που ήταν σχεδιαστής ειδών ειδικής φροντίδας, το πρώτο καρότσι της οποίας ήταν το καρότσι ZEN. Ακολούθησε το YOYO, που κέρδισε αμέσως αναγνώριση και γνώρισε τεράστια απήχηση, ενώ το 2021 η εταιρεία εξαγοράστηκε από τη Stokke, μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, με ποιοτικά, πρωτότυπα προϊόντα που ξεχωρίζουν για το στυλ και την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων γονιών.

Το ΥΟΥΟ συνέχισε να εξελίσσεται και σήμερα έχουμε το YOYO2 , που δεν ξεφεύγει ποτέ από τον αρχικό του στόχο: Να ικανοποιεί τις προσδοκίες των νέων γονιών που δεν σταματούν να κινούνται.

Ισχυρό και ελαφρύ με κράμα αλουμινίου, ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικά ενισχυμένα με υαλοβάμβακα. Είναι φτιαγμένο από υλικά φιλικά στο περιβάλλον και συναρμολογείται πολύ εύκολα.

ΒΑΒΥΖΕΝ ECOSYSTEM: Ένα ολόκληρο οικοσύστημα με αξεσουάρ για το YOYO2

Τι ζητάμε, λοιπόν, από ένα καρότσι; Φυσικά, ευελιξία και προσαρμοστικότητα για να μας εξυπηρετεί σε κάθε περίσταση. Δεν είναι τυχαίο που χαρακτηρίζουμε «σύμμαχό» μας το stylish καροτσάκι YOYO2, αφού η εταιρία Stokke, πιστή στη φιλοσοφία της, το παρουσιάζει μέσα σε ένα ευρύ οικοσύστημα αξεσουάρ που ανταποκρίνονται σε ό,τι προκύψει στην… απρόβλεπτη καθημερινότητά μας.

Το ecosystem του YOYO2 περιέχει τα πάντα:

  • YOYO ομπρέλα για να προστατεύουμε το μωράκι μας από το έντονο ηλιακό φως.
  • YOYO θήκη για ποτήρι, όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε το ρόφημά μας ή και το μπουκάλι του μωρού.
  • YOYO υποπόδιο ώστε τα μικρά ποδαράκια να είναι ακόμα πιο άνετα σε μεγάλες διαδρομές για ήσυχο χρόνο.
  • YOYO σακίδιο πλάτης, με το οποίο είμαστε άνετοι να μεταφέρουμε το καρότσι μας παντού.
  • YOYO κουνουπιέρα, που προστατεύει το μωράκι μας από κάθε ενοχλητικό επισκέπτη.
  • YOYO τσάντα, που είναι πολύ ελαφριά στις αστικές βόλτες έως 10 κιλά.
  • YOYO σανίδα, που χρησιμοποιούμε για μια ασφαλή βόλτα με τον μεγάλο αδελφό ή τη μεγάλη αδελφή.
  • YOYO κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο προστατεύει και μεταφέρει το νεογέννητο με ασφάλεια είτε μέσα στο αυτοκίνητο είτε στο πλαίσιο του καροτσιού.
  • YOYO σύνδεση: Για να μπορούμε να συνδέσουμε δύο καρότσια μεταξύ τους.
  • YOYO αδιάβροχο κάλυμμα, ώστε ο καιρός να μην είναι ποτέ πρόβλημα για την εξόρμησή μας.
  • YOYO υπνόσακος, που κρατάει το μωρό ζεστό και άνετο στις κρύες χειμωνιάτικες βόλτες.
  • YOYO γάντια για να αισθάνεται και η μαμά άνετη στη βόλτα της στο κρύο.
  • YOYO σκι, ώστε ακόμα και στην αγαπημένη εκδρομή για σκι στο βουνό, το καρότσι μας να μας διευκολύνει και εκεί!

Ως γονείς της νέας γενιάς, δεν κάνουμε «εκπτώσεις» σε αυτά που μπορούν να διευκολύνουν την – ενίοτε – ξέφρενη καθημερινότητά μας. Επιλέγουμε για εμάς αυτό που μας ταιριάζει, επιλέγουμε για την οικογένεια μας αυτό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας.

Επιλέγουμε το καρότσι YOYO2 της Stokke, με τα αξεσουάρ του, που θα συνοδεύει τα μικρά μας από τη γέννηση μέχρι τη νηπιακή τους ηλικία. Ξεκινώντας με τον βασικό σκελετό, μπορούμε να έχουμε 4 + 1 εκδόσεις:

BABYZEN YOYO² σετ για νεογέννητα 0+ με «φωλίτσα», για μωρά έως 6 μηνών.

BABYZEN YOYO² με πορτ- μπεμπέ που αποσπάται από το καρότσι, για μωρά έως 6. μηνών.

BABYZEN YOYO² με καθισματάκι αυτοκινήτου, για μωρά έως 12 μηνών.

BABYZEN YOYO² 6+ μηνών έως 4 ετών ή μέχρι νηπιάκια 22 κιλών.

BABYZEN YOYO² διπλό καρότσι για διπλή ευκολία.

Μπορούμε να επιλέξουμε την υφασμάτινη επένδυσή του ανάμεσα σε 8 διαφορετικά χρώματα και φύγαμε για εξερευνήσεις!

«Χαρούμενοι γονείς σημαίνει χαρούμενα παιδιά», αναφέρει ο δημιουργός του, Julien Chaudeurge, και έχει απόλυτο δίκιο: Όταν εμείς αισθανόμαστε καλά με τις επιλογές μας και με την ίδια μας την καθημερινότητα, δεν μπορεί παρά και τα παιδάκια μας να αισθάνονται το ίδιο!

Ανακαλύψτε το YOYO Ecosystem σε επιλεγμένα καταστήματα που μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα Here We Grow Together powered by Stokke®

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved