Easter gift loading! Το δώρο που θα μας φέρει κοντά με τα παιδιά έρχεται από τα 90’s

Υπάρχει, καλύτερο δώρο για να κάνουμε στα παιδιά μας φέτος το Πάσχα, από ένα Coccolotti Καρδουλίνι Panda που πρόκειται να μας φέρει ακόμη πιο κοντά τους, δίνοντας μας την ευκαιρία να μοιραστούμε τις δικές μας παιδικές αναμνήσεις;

Easter gift loading! Το δώρο που θα μας φέρει κοντά με τα παιδιά έρχεται από τα 90’s

Όσο διαφορετική κι αν είναι η εποχή που μεγαλώσαμε, με αυτήν που μεγαλώνουν τώρα τα παιδιά μας, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν μερικές σταθερές αξίες που δεν πρόκειται να αλλάξουν. Μία από αυτές, είναι μερικά από τα παιχνίδια των 90’s, τα οποία σηματοδοτούν τις ανέμελες στιγμές που ζήσαμε και παίξαμε μαζί τους και φυσικά, έρχονται στο μυαλό μας κάθε φορά που βλέπουμε τα παιδιά μας να διασκεδάζουν με τον ίδιο τρόπο.

Επομένως, με αφορμή το φετινό Πάσχα που πλησιάζει και το «διάλλειμα» των δύο εβδομάδων από το σχολείο -που πάντα είναι μία καλή ευκαιρία για περισσότερο παιχνίδι μαζί τους- σκεφτήκαμε πως το ιδανικό δώρο για να χαρούμε όλες αυτές τις μέρες με τα παιδιά μας, έρχεται από το… ντουλάπι των παιδικών μας αναμνήσεων.

Βλέπετε, ανοίγοντας το, εμφανίστηκε το Καρδουλίνι και αυτό, ήταν η αφορμή για να ψάξουμε και να ανακαλύψουμε πως έχει επιστρέψει ως ένα χαδιάρικο αρκουδάκι- panda με την «υπογραφή» της Giochi Preziosi. Υπάρχει λοιπόν, καλύτερο δώρο για να κάνουμε στα παιδιά μας φέτος το Πάσχα, από ένα Coccolotti Καρδουλίνι Panda που πρόκειται να μας φέρει ακόμη πιο κοντά τους, δίνοντας μας την ευκαιρία να μοιραστούμε τις δικές μας παιδικές αναμνήσεις;

Πώς η επιστροφή στα 90’s θα μας φέρει κοντά με τα παιδιά μας

Το έχουμε πει πολλές φορές, τα 90’s ήταν συναίσθημα, ήταν ιδέα, ήταν ένα άλλο lifestyle που είχαμε χτίσει με το… Καρδουλίνι μας και εμπεριείχε όλη εκείνη τη χαρά σε οτιδήποτε νέο και δημιουργικό. Γι’ αυτό, φτάνοντας στο σήμερα, μπορούμε να αντιληφθούμε, τον λόγο για τον οποίο η νοσταλγία για τη συγκεκριμένη δεκαετία έχει γίνει ολόκληρο mood και τάση, σε σημείο μάλιστα, να μας φέρνει πιο κοντά και με τα παιδιά μας.

Πώς λοιπόν γίνεται να μην την αγκαλιάσουμε με ενθουσιασμό και να την αξιοποιήσουμε ως ευκαιρία για να δείξουμε στα παιδιά μας «κομμάτια» της παιδικής μας ηλικίας; «Σύμμαχος» μας σε αυτό το ταξίδι στον χρόνο, έρχεται να γίνει το νέο Καρδουλίνι Panda, που επιστρέφει για να φέρει συναισθήματα νοσταλγίας και τρυφερότητας, ζητώντας τη φροντίδα και την προσοχή των παιδιών μας. Και κάπως έτσι, η απάντηση στο ερώτημα «Τι δώρο θα πάρουμε φέτος το Πάσχα στο παιδί μας (ή το βαφτιστήρι μας)», έχει δοθεί με τον πιο… διαδραστικό τρόπο.

Ένα αρκουδάκι που μας περιμένει να παίξουμε μαζί του ξανά

Όσο τα παιδιά μας θα ανοίγουν τη χάρτινη -φιλική προς το περιβάλλον- συσκευασία του δώρου τους, που μοιάζει με σπίτι από μπαμπού, εμείς ήδη θα έχουμε «ταξιδέψει» στις στιγμές, που δημιουργήσαμε χρόνια πριν, παρέα με το αγαπημένο μας αρκουδάκι.

Ωστόσο, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, θα συνειδητοποιήσουμε πως η επιστροφή του αγαπημένου μας παιχνιδιού, είναι πιο διαδραστική απ’ ότι τη θυμόμασταν και αυτό, διότι το παιδί μας μπορεί να ξεκινήσει να παίζει μαζί του με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Δίνοντας του την πιπίλα του, η μυτούλα του θα φωτίσει, τα ματάκια του θα κλείσουν και θα αρχίσει να χασμουριέται ώσπου να αποκοιμηθεί και να αρχίζει να… ροχαλίζει. Από την άλλη, αν τοποθετήσει το μπιμπερό στο στόμα του, θα ξεκινήσει να κάνει ήχους απόλαυσης ενώ τρώει, αλλά προσοχή: Αν το αφαιρέσει απότομα, θα αρχίσει να κλαίει. Τέλος, αν αφαιρέσει το μπιμπερό από το Καρδουλίνι του και το κουνήσει απαλά αριστερά- δεξιά, τα γέλια του δεν θα έχουν σταματημό. Το μόνο δηλαδή, που χρειάζεται να κάνει, είναι να αλληλοεπιδράσει μαζί του δίνοντας την πιπίλα ή το μπιμπερό ή να το αγκαλιάσει απαλά με την παλάμη του για να το ηρεμήσει.

Και επειδή, ο δεσμός που έχουμε ήδη με το Καρδουλίνι αλλά και αυτός που πρόκειται να δημιουργήσει το παιδί μας μαζί του θα είναι αρκετά δυνατός, ο αποχωρισμός θα είναι δύσκολη υπόθεση. Γι’ αυτό, χάρη στο κλιπ σε σχήμα καρδιάς που διαθέτει για να το κρεμάει στην τσάντα, στη ζώνη ή στα αξεσουάρ του, του δίνει τη δυνατότητα να το έχει πάντα και παντού μαζί του, για να συνεχίσει να μας χαρίζει τρυφερές στιγμές.

Τα παιχνίδια που μας συνόδευαν στα πιο ανέμελα χρόνια μας είναι η αρχή μας. Είναι το χαμόγελο που φωτίζει τα χείλη μας σαν κοιτάμε τα παιδιά μας να παίζουν ξανά μαζί τους. Είναι η ευκαιρία μας να μοιραστούμε τις πιο τρυφερές μας αναμνήσεις αλλά και να δημιουργήσουμε νέες με τα μικρά μας που θα έχουν «αέρα» 90’s. Γι’ αυτό, το δώρο που θα κάνουμε στα παιδιά μας το φετινό Πάσχα έχει όνομα: «Coccolotti Καρδουλίνι Panda» και χρειάζεται την προσοχή και την φροντίδα των παιδιών μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved