Ο αληθινός καγιανάς!

Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο καγιανάς είναι ένα φαγητό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνοδεύει ιδανικά και το τσιπουράκι.

Ο αληθινός καγιανάς!

Υλικά

4-5 αβγά
3 ντομάτες ώριμες, ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο, σε φετούλες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1-2 πιπεριές κέρατο, σε ροδέλες
ρίγανη, προαιρετικά
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved