Καρκίνος: Τα 4 ένοχα μαγειρικά έλαια που συνδέονται με την ασθένεια

Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι το μαγείρεμα με φυτικά έλαια μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο από τη χρήση κορεσμένων λιπών, όπως το βούτυρο και το λαρδί.

Οι ερευνητές έχουν αποκαλύψει μια πληθώρα παραγόντων που προκαλούν καρκίνο και οι διατροφικές επιλογές είναι μια από τις αιτίες. Ορισμένες γενετικές ενώσεις που προέρχονται από την κατανάλωση τεσσάρων ελαίων θα μπορούσαν να είναι τοξικές για το σώμα. Για το λόγο αυτό, τέσσερα φυτικά έλαια θα ήταν σκόπιμο να τα αποφεύγουμε κατά το τηγάνισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved