Χημικές ουσίες που βρίσκονται σε κατσαρόλες και τηγάνια συνδέονται με καρκίνο του ήπατος
Αν και ορισμένες χώρες έχουν απαγορεύσει τη χρήση τους, αυτές οι χημικές ουσίες βρίσκονται σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα. Τώρα, η πρώτη μελέτη του είδους της έχει αποδείξει μια σχέση μεταξύ αυτών και του καρκίνου του ήπατος.
Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η τακτική έκθεση σε μια ομάδα χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία ειδών οικιακής χρήσης, όπως κατσαρόλες και τηγάνια, συνδέεται με την αύξηση των ποσοστών καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr