Διαβήτης τύπου 2: Ασπίδα προστασίας το γάλα και το γιαούρτι - Τι ισχύει για το κρέας
Η καθημερινή κατανάλωση ενός ποτηριού γάλα και ενός γιαουρτιού μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Η υπερβολική κατανάλωση κόκκινου επεξεργασμένου ή λευκού κρέατος όμως, φαίνεται ότι έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ίδια μελέτη.
Οι Ιταλοί ερευνητές συνιστούν τα ψάρια και τα αυγά ως «καλά υποκατάστατα» του κρέατος.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr