Προσοχή: Αυτές είναι οι τροφές που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό!
Υπάρχουν τροφές που αγαπούν τα παιδιά, αλλά αν δεν καταναλωθούν στην σωστή ηλικία μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και πνιγμό!
Γι' αυτό είναι φρόνιμο, να τις τρώνε από την ηλικία των 5 ετών και πάνω. Έχετε περιέργεια να μάθετε ποιες είναι αυτές; Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε.
• Οι σκληρές καραμέλες. Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στους γονείς, καθώς οι συγκεκριμένες ευθύνονται για χιλιάδες πνιγμούς παιδιών παγκοσμίως.
• Σταφύλια. Όσο νόστιμα είναι τόσο εύκολα μπορούν να «σκαλώσουν» στο λαιμουδάκι του παιδιού και να πνιγεί.
• Ξηροί καρποί. Ολόκληροι σκληροί καρποί δεν πρέπει να καταναλώνονται μέχρι και την ηλικία των 7 ετών.
• Ποπ κορν.
• Χοτ ντογκ. Εκτός αν το κόψετε σε πολύ μικρά κομμάτια κι αυτό μόνο όταν το παιδί γίνει 5 ετών.
Διαβάστε ακόμη: http://www.mothersblog.gr/ti-na-kano-giatre-moy/item/28820-pnigmos-ton-paidion-odigies-gia-goneis-apo-tin-paidiatro-tou-mothersblog