Κωστής Κατσανέβας

Κωστής Κατσανέβας

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ο Κωστής μεγάλωσε στον Καναδά, πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό χωριό του East York όπου βρίσκεται η ελληνική κοινότητα του Τορόντο. Για κάποιο λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια. 

Η αλλαγή ζωής τον έφερε σε διάφορα επαγγελματικά πόστα, από την έρευνα και τον τραπεζοασφαλιστικό κλάδο μέχρι και σήμερα που ασχολείται με την εκπαίδευση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. 

Ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας με ισχυρό υπόβαθρο στην έρευνα στον κλάδο της τραπεζοασφάλισης, ο Κωστής φέρνει έναν μοναδικό συνδυασμό εξειδίκευσης από την επιστήμη της συμπεριφορικής οικονομικής, μέσω της έρευνας αγοράς και της στατιστικής ανάλυσης στον εκπαιδευτικό κλάδο. Η καριέρα του χαρακτηρίζεται από τη δέσμευσή του να αξιοποιεί αυτή την πολυεπιστημονική γνώση για την ανάπτυξη γνωστών ψυχομετρικών τεστ που συμβάλλουν σημαντικά στον τομέα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα.

Σήμερα έχει αφιερωθεί στην ενδυνάμωση των νέων και των επαγγελματιών για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους προς το επάγγελμα των ονείρων τους. 

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved