Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για φρουτάλια με κολοκυθοκορφάδες και λουκάνικο
Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο με αυγά, κολοκυθάκια και λουκάνικα.
Η φρουτάλια είναι η παραδοσιακή ομελέτα της Άνδρου και σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τη δική του παραλλαγή με κολοκυθοκορφάδες και λουκάνικα. Ένα πιάτο χορταστικό, πεντανόστιμο που μπορείτε να κάνετε κι εσείς σε μόλις λίγα λεπτά!
Υλικά:
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. λουκάνικα, χωριάτικα, κομμένα σε φέτες 1 εκ.
- 200 γρ. κολοκυθάκια, και κολοκυθοκορφάδες
- 5 αβγά
- 100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο (προαιρετικά)
- 1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους 0,5 εκ.
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com