Άκης Πετρετζίκης: Ζουμερά μοσχαρίσια σουβλάκια με πικάντικη μαρινάδα
Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, φτιάξτε τα σήμερα κιόλας.
Βρεθήκατε το κλασσικό σουβλάκι και θέλετε κάτι άλλο; Τότε πρέπει να δοκιμάσετε το σουβλάκι από μοσχαρίσια μπριζόλα με καυτερή μαρινάδα!
Προμηθευτείτε τα υλικά, καλέστε φίλους στο σπίτι ( τηρώντας τα μέτρα πάντα) και απολαύστε αυτά τα ζουμερά σουβλάκια που μας προτείνει ο 'Ακης Πετρετζίκης.
Για τη μαρινάδα
150 γρ. μπίρα, σκούρα
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
3 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά τσίλι, μικρή
2 σκ. σκόρδο
1/4 κ.γ. κύμινο
1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
Για τα σουβλάκια
1 1/2 κιλό μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκαλα, κομμένες σε κύβους 3 εκ.
150 γρ. ντοματίνια
1 κρεμμύδι
Για το σερβίρισμα
ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
αρακά, βρασμένο, μαζί με το ρύζι
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com