Άκης Πετρετζίκης: Ζουμερά μοσχαρίσια σουβλάκια με πικάντικη μαρινάδα

Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, φτιάξτε τα σήμερα κιόλας.

Βρεθήκατε το κλασσικό σουβλάκι και θέλετε κάτι άλλο; Τότε πρέπει να δοκιμάσετε το σουβλάκι από μοσχαρίσια μπριζόλα με καυτερή μαρινάδα!

Προμηθευτείτε τα υλικά, καλέστε φίλους στο σπίτι ( τηρώντας τα μέτρα πάντα) και απολαύστε αυτά τα ζουμερά σουβλάκια που μας προτείνει ο 'Ακης Πετρετζίκης.

Για τη μαρινάδα

150 γρ. μπίρα, σκούρα
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
3 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά τσίλι, μικρή
2 σκ. σκόρδο
1/4 κ.γ. κύμινο
1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν

Για τα σουβλάκια

1 1/2 κιλό μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκαλα, κομμένες σε κύβους 3 εκ.
150 γρ. ντοματίνια
1 κρεμμύδι

Για το σερβίρισμα

ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
αρακά, βρασμένο, μαζί με το ρύζι

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved