Άκης Πετρετζίκης: Μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ατομικές κις λορέν
Η πιο επιτυχημένη κι εύκολη συνταγή για τα αγαπημένα αλμυρά ταρτάκια.
Η κις λορέν είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάρτες ανά τον κόσμο. Ο συνδυασμός τυριών, αλλαντικών και κρέμας γάλακτος προσφέρουν λαχταριστή γεύση και κρεμώδη υφή. Σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ατομικά κις λορέν με τον πιο εύκολο τρόπο.
Υλικά:
- βούτυρο, για τις φόρμες
- 300 γρ. έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
- 2 φέτες μπέικον
- 2 κ.σ. μαϊντανό
- 50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 2 αβγά, μέτρια
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- αλάτι
- πιπέρι
- ρόκα, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com