Άκης Πετρετζίκης: Μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ατομικές κις λορέν

Η πιο επιτυχημένη κι εύκολη συνταγή για τα αγαπημένα αλμυρά ταρτάκια.

Άκης Πετρετζίκης: Μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ατομικές κις λορέν

Η κις λορέν είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάρτες ανά τον κόσμο. Ο συνδυασμός τυριών, αλλαντικών και κρέμας γάλακτος προσφέρουν λαχταριστή γεύση και κρεμώδη υφή. Σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ατομικά κις λορέν με τον πιο εύκολο τρόπο.

Υλικά:

  • βούτυρο, για τις φόρμες
  • 300 γρ. έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
  • 2 φέτες μπέικον
  • 2 κ.σ. μαϊντανό
  • 50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 2 αβγά, μέτρια
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρόκα, για το σερβίρισμα

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved