Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για λαβράκι στη λαδόκολλα

Δείτε πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο και ζουμερό λαβράκι στη λαδόκολλα.

Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για λαβράκι στη λαδόκολλα

Σήμερα γιορτάζουμε τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού και σύμφωνα με την εκκλησία και την παράδοση, κάθε χρόνο τέτοια μέρα τρώμε ψάρι. Η σημερινή μας συνταγή λοιπόν είναι λαβράκι στη λαδόκολλα δια χειρός Άκη Πετρετζίκη. Νόστιμο και ζουμερό, έτοιμο σε μόλις μισή ώρα!

Υλικά:

  • 2 λαβράκια, φιλέτα (250-300 γρ./ φιλέτο)
  • αλάτι
  • 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού, ροζ + έξτρα, για το σερβίρισμα
  • 4 φύλλα κάππαρης, + έξτρα, για το σερβίρισμα
  • χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

  • 1 φινόκιο
  • 1 κολοκυθάκι
  • 1/2 μπρόκολο

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved