Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για λαβράκι στη λαδόκολλα
Δείτε πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο και ζουμερό λαβράκι στη λαδόκολλα.
Σήμερα γιορτάζουμε τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού και σύμφωνα με την εκκλησία και την παράδοση, κάθε χρόνο τέτοια μέρα τρώμε ψάρι. Η σημερινή μας συνταγή λοιπόν είναι λαβράκι στη λαδόκολλα δια χειρός Άκη Πετρετζίκη. Νόστιμο και ζουμερό, έτοιμο σε μόλις μισή ώρα!
Υλικά:
- 2 λαβράκια, φιλέτα (250-300 γρ./ φιλέτο)
- αλάτι
- 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού, ροζ + έξτρα, για το σερβίρισμα
- 4 φύλλα κάππαρης, + έξτρα, για το σερβίρισμα
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- 1 φινόκιο
- 1 κολοκυθάκι
- 1/2 μπρόκολο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com