Ρυζόγαλο: H συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που πρέπει να δοκιμάσετε
Η πιο εύκολη συνταγή για το αγαπημένο επιδόρπιο.
Το ρυζόγαλο είναι ένα κλασικό γλυκό που απολαμβάνουμε μικροί και μεγάλοι παντός καιρού και εποχής. Σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τη δική του συνταγή για να το φτιάξουμε εύκολα και σε μόλις 25 λεπτά.
Υλικά:
250 γρ. ρύζι γλασέ
500 ml νερό
500 ml γάλα, 3,5%
400 ml κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
6 κάρδαμο (κακουλέ), σε κόκκους
2 στικ κανέλα
κανέλα, σε σκόνη, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com