Άκης Πετρετζίκης: Το ρυζόγαλο... αλλιώς - Δείτε την πιο εξωτική συνταγή

Μία ιδιαίτερη συνταγή για ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα γλυκά. 

Άκης Πετρετζίκης: Το ρυζόγαλο... αλλιώς - Δείτε την πιο εξωτική συνταγή

Το ρυζόγαλο είναι ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό. Πώς θα μπορούσαμε όμως να του δώσουμε μία πιο... εξωτική γεύση; Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την απάντηση και σήμερα μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το πιο ιδιαίτερο ρυζόγαλο που έχετε δοκιμάσει.

Υλικά:

  • 250 γρ. ρύζι γλασέ
  • 250-500 ml νερό
  • 500 ml γάλα, 3,5%
  • 400 ml γάλα καρύδας
  • 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 6 λοβούς κάρδαμο (κακουλέ)
  • 1 στικ κανέλα
  • 1 μάνγκο
  • 20 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα
  • 50 γρ. μέλι, για πασπάλισμα
  • φύλλα δυόσμου, λεπτοκομμένα

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved