Άκης Πετρετζίκης: Το ρυζόγαλο... αλλιώς - Δείτε την πιο εξωτική συνταγή

Μία ιδιαίτερη συνταγή για ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα γλυκά. 

Το ρυζόγαλο είναι ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό. Πώς θα μπορούσαμε όμως να του δώσουμε μία πιο... εξωτική γεύση; Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την απάντηση και σήμερα μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το πιο ιδιαίτερο ρυζόγαλο που έχετε δοκιμάσει.

Υλικά:

  • 250 γρ. ρύζι γλασέ
  • 250-500 ml νερό
  • 500 ml γάλα, 3,5%
  • 400 ml γάλα καρύδας
  • 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 6 λοβούς κάρδαμο (κακουλέ)
  • 1 στικ κανέλα
  • 1 μάνγκο
  • 20 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα
  • 50 γρ. μέλι, για πασπάλισμα
  • φύλλα δυόσμου, λεπτοκομμένα

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved