Σορμπέ καρπούζι: Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την τέλεια συνταγή
Ένα δροσερό και πεντανόστιμο σορμπέ δια χειρός Άκη Πετρετζίκη.
Το καλοκαίρι τα σορμπέ έχουν την τιμητική τους. Είναι δροσερά, γευστικά, η ιδανική επιλογή για επιδόρπιο μετά το φαγητό. Σήμερα ο Άκης μας προτείνει λαχταριστό σορμπέ καρπούζι και μας δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να το φτιάξουμε.
Υλικά:
- 120 γρ. νερό
- 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 700 γρ. καρπούζι, ψίχα, καθαρισμένο χωρίς κουκούτσιΑ
Για τη διακόσμηση
- καρπούζι, κομμάτια
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com