Χοιρινό ρόστο: Πώς θα φτιάξετε το κυκλαδίτικο κοκκινιστό στην κατσαρόλα

Αν σας αρέσουν τα κοκκινιστά, σίγουρα αυτή τη συνταγή του Άκη θα τη λατρέψετε!

Χοιρινό ρόστο: Πώς θα φτιάξετε το κυκλαδίτικο κοκκινιστό στην κατσαρόλα

Αν είστε μακαρονάς και θέλετε ένα νόστιμο κοκκινιστό κρέας να τα συνοδέψετε δοκιμάστε τη συνταγή που μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης.

Εμείς σίγουρα θα τη συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

Συστατικά

2 κιλά χοιρινό, μπούτι
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
4 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. δεντρολίβανο
1 κ.σ. θυμάρι
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
150 γρ. κρασί κόκκινο, ημίγλυκο
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 λίτρο ζωμό, κοτόπουλου
500 γρ. μακαρόνια, No 5

Για το σερβίρισμα

κεφαλοτύρι
ρίγανη
πιπέρι
ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved