Χοιρινά σουβλάκια με πανσέτα - Μία συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Πεντανόστιμο, σπιτικό σουβλάκι σε μόλις 45 λεπτά!

Χοιρινά σουβλάκια με πανσέτα - Μία συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί στο σουβλάκι. Το λαχταριστό αυτό φαγητό είναι το αγαπημένο πολλών και ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τον τρόπο να το φτιάξουμε και μόνες μας στο σπίτι. Χοιρινό σουβλάκι με πανσέτα η πρόταση του σεφ για σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα γλείφετε όλοι τα δάχτυλά σας.

Υλικά:

Για την πανσέτα

  • 1 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο
  • 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή

Για τις πίτες

  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • αλάτι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για τη σύνθεση

  • 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 1 ντομάτα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/4 ματσάκι μαϊντανό
  • 6 κ.σ. τζατζίκι
  • 100 γρ. πατάτες τηγανητές

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved