Μοσχαράκι κοκκινιστό σαν της μαμάς - Η νόστιμη συνταγή του Άκη

Αν θέλετε να φτιάξετε εκείνο το κλασσικό κοκκινιστό μοσχαράκι που έφτιαχνε η μαμά σας, τότε η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα!

Μοσχαράκι κοκκινιστό σαν της μαμάς - Η νόστιμη συνταγή του Άκη

Συνοδέψτε το κοκκινιστό σας με ρύζι, με μακαρόνια ή με τηγανητές τραγανές πατάτες. Γιάμι, γιάμι και μόνο που το σκεφτόμαστε μας τρέχουν τα σάλια.

Τα υλικά του απλά όπως και η εκτέλεσή του. Αυτό το παιδί (ο Άκης Πετρετζίκης) κάνει τη ζωή όλων μας (των μαμάδων που τρέχουμε και δεν φτάνουμε) εύκολη με τις συνταγές του.

Δοκιμάστε τη συνταγή του και θα γίνει η αγαπημένη σας.

Συστατικά:

3 στικ σέλερι
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
3 καρότα
60 γρ. ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι, κιλότο
50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. κρασί κόκκινο
2 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
800 γρ. ντομάτες
1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα

300 γρ. ρύζι μπασμάτι
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved