Οι σαλάτες δεν είναι πλέον ένα συνοδευτικό πιάτο. Μπορούν με τις κατάλληλες επιλογές υλικών να αποτελέσουν το κυρίως γεύμα ειδικά αν θέλετε κάτι υγιεινό, νόστιμο και ελαφρύ.
Σήμερα λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει σαλάτα με παπάγια, ακτινίδο, λάχανο, καρότα, πιπεριά. Δοκιμάστε την!
Υλικά
- 1 παπάγια
- 2 ακτινίδια
- 200 γρ. πεπόνι
- 1 λάχανο, μικρό, λευκό
- 2 καρότα
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 2 κλ. σέλερι
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
- 200 γρ. τόφου
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com