Η συνταγή του Άκη για τραγανή και πεντανόστιμη πατσαβουρόπιτα
Εύκολη πίτα με τραγανό φύλλο κρούστας και γέμιση από φέτα, κίτρινα τυριά και γιαούρτι.
Η πατσαβουρόπιτα είναι μία πολύ δημοφιλής πίτα λόγω της ευκολίας για να τη φτιάξουμε, αλλά και της νόστιμης και πλούσιας γεύσης της.
Σήμερα ο Άκης μας δίνει τη δική του συνταγή και μυστικά για να φτιάξουμε την πιο νόστιμη πατσαβουρόπιτα με γέμιση τυριών σε λιγότερο από μία ώρα.
Υλικά:
- 400 γρ. φέτα
- 200 γρ. mix τυριών
- 2 αβγά
- πιπέρι
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 450 γρ. φύλλο κρούστας για πίτες
- 150 γρ. ελαιόλαδο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzkis.com