Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια από τον Άκη
Δοκιμάστε να μαγειρέψετε τις μπριζόλες με γλυκοπατάτες, έχουν άλλη νοστιμιά.
Οι μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες είναι ένα κλασικό και αγαπημένο φαγητό.
Ο Άκης Πετρετζίκης μας προτείνει μια συνταγή με αχλάδια και γλυκοπατάτες που θα κάνει το κρέας πιο νόστιμο και ζουμερό. Τα μυρωδικά όπως το θυμάρι και ο δυόσμος θα προσδώσουν άλλη γεύση στο φαγητό.
Υλικά
4 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για το ταψί
600 γρ. μπριζόλες χοιρινές, (περίπου 4)
1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
2 αχλάδια, πλυμένα, κομμένα στα 4
5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
αλάτι
πιπέρι
Διαβάστε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com