Το μυστικό του ρολού είναι να το ψήσετε σωστά ώστε να μη σφίξει. Ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε ένα χοιρινό μπούτι γεμιστό με σάλτσα πέστο και μας δείχνει πώς θα γίνει…λουκούμι.
Υλικά
Για το πέστο
3 σκ. σκόρδο
100 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. φύλλα βασιλικού
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. δεντρολίβανο
50 γρ. φουντούκια
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. παρμεζάνα
Για το χοιρινό
2 κιλά χοιρινό μπούτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Για το σερβίρισμα
40 γρ. βούτυρο
250 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
250 γρ. καρότα baby
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com