Δοκιμάστε αυτόν τον πουρέ γλυκοπατάτας - Έχει τέλεια υφή
Πουρές γλυκοπατάτας από τον Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε έναν διαφορετικό, αρωματικό πουρέ με γλυκοπατάτα και σιρόπι σφανδάμου! Μπορείτε να τον συνοδέψετε με κρέας ή να τον απολαύσετε σκέτο.
Υλικά
3 γλυκοπατάτες, πολύ καλά πλυμένες
100 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κυβάκια
40 γρ. σιρόπι σφενδάμου
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
βούτυρο, σε κομματάκια
σιρόπι σφενδάμου
θυμάρι, φρέσκο
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com