Frittata: H ιταλική ομελέτα που θα λατρέψετε (vid)
Μια πολύ εύκολη συνταγή που θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά.
Η frittata δεν είναι άλλη από την ομελέτα στα ιταλικά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα ίδια που βάζουμε και στην δική μας παραδοσιακή ομελέτα, αυτό ωστόσο στο οποίο διαφέρει είναι ο τρόπος ψησίματος.
Η frittata ψήνεται αρχικά στο τηγάνι και έπειτα στο φούρνο, οπότε για να την κάνετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σκεύος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον φούρνο αλλά και στο μάτι της κουζίνας.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε μία ιδιαίτερη, αλλά πολύ εύκολη συνταγή για frittata με σπανάκι, μπέικον, τυρί και ντομάτα. Γίνεται πολύ γρήγορα είναι υγιεινή και με απίθανη γεύση. Τις μέρες της καραντίνας που περνάτε περισσότερο χρόνο εντός σπιτιού, είναι η ιδανική επιλογή για πρωινό αλλά και για κάθε άλλο κυρίως γεύμα.