Muffins με φέτα και πάστα ελιάς - Δείτε πώς θα τα φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Τα αλμυρά είναι μία εξαιρετική επιλογή για ένα γιεινό σνακ μέσα στη μέρα. Σήμερα ο Άκης προτείνει αφράτα και λαχταριστά muffins με πάστα ελιάς και φέτα, έτοιμα σε λιγότερο από μία ώρα.
Υλικά:
- 3 αβγά, μεσαία
- 150 γρ. γάλα
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 100 γρ. ελιές, σε ροδέλες
- 50 γρ. λιαστές ντομάτες
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 20 γρ. σουσάμι
Για τη σύνθεση
- 50 γρ. πάστα ελιάς
- 300 γρ. τυρί κρέμα
Για το σερβίρισμα
- ελιές, σε ροδέλες
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com