Κοτόπουλο αλά κρεμ με 4 υλικά από τον Άκη Πετρετζίκη
Έτοιμο σε μόλις είκοσι λεπτά!
Το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνη, ενώ καλύπτει το 6% των ημερήσιων αναγκών σε σίδηρο, βοηθώντας το σώμα να μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα όργανα και να υποστηρίξει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.
Επίσης, μαγειρεύεται εύκολα, αρέσει σχεδόν σε όλους και είναι το βασικό υλικό για εύκολα και νόστιμα πιάτα. Η δική μας πρόταση για σήμερα μία συνταγή που σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σας: κοτόπουλο αλά κρεμ με τέσσερα υλικά.
Υλικά:
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. πιπέρι, ή πιπέρι καγιέν
- 1 κ.σ. σκόρδο
- 600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 50 γρ. βούτυρο
- 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com