Οι πίτες είναι το κατάλληλο σνακ για πρωινό, δεκατιανό και κάθε ώρα της ημέρες και όταν δε είναι σπιτικές, είναι ακόμα πιο νόστιμες και υγιεινές. Σήμερα ο Άκης μας δίνει τη δική του συνταγή για σπιτική πρασόπιτα χωρίς φύλλο.
Υλικά:
- 3 πράσα, μόνο το λευκό μέρος
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο
- 200 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. φύλλα θυμαριού
- 2 κ.σ. φύλλα δυόσμου
- 1/4 ματσάκι άνηθο
- 2 αβγά, μέτρια
- 150 γρ. γάλα, 3,5%
- αλάτι
- πιπέρι
- 70 γρ. αλεύρι dinkel
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com