Σπιτική τυροκαυτερή σε μόλις δέκα λεπτά - Δείτε πώς θα τη φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Η τυροκαυτερή είναι από τις αγαπημένες "αλοιφές" και συνοδεύει τέλεια το κρέας, τις πατάτες και το ψωμί. Ταιριάζει λοιπόν τέλεια στο μενού της σημερινής ημέρας για αυτό και εμείς βρήκαμε την κατάλληλη συνταγή.
Υλικά:
- 1/3 σκ. σκόρδο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1/2 πιπεριά τσίλι
- 1/2 κ.γ. μπούκοβο
- 400 γρ. φέτα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Για το σερβίρισμα
- ψωμί
- μπούκοβο
- πιπεριά τσίλι
- μυρωδικά, φρέσκα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com