Κλασσική συνταγή για τις πιο νόστιμες γεμιστές πιπεριές
Από τις πιο εύκολες που έχετε δοκιμάσει.
Τα γεμιστά είναι καλοκαιρινό φαγητό , όμως μπορείτε να τα φτιάξετε και αυτή την εποχή μόνο με πολύχρωμες πιπεριές. Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη έχει πράσινες και κίτρινες, εσείς όμως αν θέλετε προσθέστε και κόκκινες που είναι πιο…γλυκιές.
Υλικά
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 πιπεριές κίτρινες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 200 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
- 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com