Το ρυζόγαλο είναι ένα κλασικό γλυκό που απολαμβάνουμε μικροί και μεγάλοι, παντός καιρού και εποχής. Οι τρόποι για να το φτιάξουμε ποικίλουν, σήμερα όμως ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τη δική του ιδιαίτερη συνταγή για ρυζόγαλο στον φούρνο.
Υλικά:
- 500 γρ. γάλα, 3,5%
- 200 γρ. ρύζι μπασμάτι, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 αβγά, μέτρια
- 50 γρ. σταφίδες ξανθές
Για το σερβίρισμα
- 1/2 κ.γ. κανέλα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzkis.com