Οι πίτες είναι χορταστικές, τρώγονται κάθε ώρα της ημέρας, ζεστές ή ακόμα και κρύες. Σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε μία πανεύκολη πίτα με σπανάκι, φύλλο σφολιάτας, και φέτα, ακολουθώντας βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη.
Υλικά:
- 800 γρ. φύλλο σφολιάτας
- 400 γρ. σπανάκι, κατεψυγμένο
- 250 γρ. φέτα
- 2 αβγά
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com