Μπακαλιάρος σκορδαλιά - Το παραδοσιακό φαγητό για την 25η Μαρτίου
Η παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή για μπακαλιάρο με τραγανό κουρκούτι.
Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το παραδοσιακό φαγητό που φτιάχνουμε την 25η Μαρτίου. Δείτε παρακάτω την πολύ εύκολη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη και προμηθευτείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε από σήμερα.
Υλικά:
- 1,5 κιλό μπακαλιάρο, υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα
- σπορέλαιο, για τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκούτι
- σκορδαλιά
- πατάτες τηγανητές
Δείτε τη διαδικασία στο akispetrtezikis.com