Ελαφρώς πικάντική, αλλά και γλυκιά, η τέλεια σάλτσα για να συνοδεύσετε το κρέας σας. Φτιάξτε την κι εσείς ακολουθώντας την παρακάτω πανεύκολη συνταγή του Άκη.
Υλικά:
- 200 γρ. κέτσαπ
- 230 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 20 γρ. μελάσα
- 20 γρ. ζάχαρη μαύρη μαλακή
- 300 γρ. μέλι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη
- 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- 1 κ.σ. γεμάτη σκόρδο, σε σκόνη
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com