Ατομικά ελιόψωμα - Φτιάξτε τα σε λιγότερο από μία ώρα

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Φτιάξτε κι εσείς τα αφράτα και μοσχομυριστά ελιόψωμα του Άκη και απολαύστε τα κάθε ώρα της ημέρας. Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και ιδανική για την περίοδο της Σαρακοστής.

Υλικά:

  • 150 γρ. αλεύρι σκληρό
  • 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 7 1/2 γρ. αλάτι
  • 35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 275-300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 18 γρ. μαγιά ξηρή
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. θυμάρι, ξερό
  • 100 γρ. ελιές, σε ροδέλες ξαρμυρισμένες

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved