Νηστίσιμη ομελέτα; Κι όμως, γίνεται!

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Νηστίσιμη ομελέτα; Κι όμως, γίνεται!

Μία διαφορετική και νόστιμη ομελέτα, έτοιμη σε μόλις λίγα λεπτά. Φτιάξτε την με ρεβιθάλευρο, ντομάτες και πατάτες και απολαύστε ένα χορταστικό και πεντανόστιμο σαρακοστιανό γεύμα.

Υλικά:

  • 150 γρ. αλεύρι ρεβιθιού
  • 200 γρ. νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 ντομάτες, μέτριες
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 3 πατάτες, μέτριες, βρασμένες, ξεφλουδισμένες
  • 100 γρ. ντοματίνια, για το σερβίρισμα
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένος, για το σερβίρισμα

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved