Μία διαφορετική και νόστιμη ομελέτα, έτοιμη σε μόλις λίγα λεπτά. Φτιάξτε την με ρεβιθάλευρο, ντομάτες και πατάτες και απολαύστε ένα χορταστικό και πεντανόστιμο σαρακοστιανό γεύμα.
Υλικά:
- 150 γρ. αλεύρι ρεβιθιού
- 200 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 ντομάτες, μέτριες
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 3 πατάτες, μέτριες, βρασμένες, ξεφλουδισμένες
- 100 γρ. ντοματίνια, για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένος, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com