Νηστίσιμη ομελέτα; Κι όμως, γίνεται!
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Μία διαφορετική και νόστιμη ομελέτα, έτοιμη σε μόλις λίγα λεπτά. Φτιάξτε την με ρεβιθάλευρο, ντομάτες και πατάτες και απολαύστε ένα χορταστικό και πεντανόστιμο σαρακοστιανό γεύμα.
Υλικά:
- 150 γρ. αλεύρι ρεβιθιού
- 200 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 ντομάτες, μέτριες
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 3 πατάτες, μέτριες, βρασμένες, ξεφλουδισμένες
- 100 γρ. ντοματίνια, για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένος, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com