Ανοιξιάτικο και δροσερό γλυκό με φρυγανιές, αφράτη κρέμα και ζελέ φράουλα.
Υλικά:
Για το σιρόπι
- 300 γρ. νερό
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 30 γρ. κονιάκ
Για την κρέμα
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 140 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 700 γρ. γάλα
- 80 γρ. κορν φλάουρ
- 1 κρόκο
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γρ. βούτυρο
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. ζελέ σε σκόνη, κεράσι
- 400 γρ. νερό, βραστό
- 400 γρ. νερό, κρύο
- 26 φρυγανιές
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com