Trifle με πασχαλινά κουλουράκια - Εύκολο γλυκό για το πασχαλινό τραπέζι

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Τα πασχαλινά κουλουράκια είθισται να τα φτιάχνουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα τρώμε από την Κυριακή του Πάσχα κι έπειτα όταν τελειώσει η περίοδος της νηστείας. Εκτός από σκέτα, μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε για να φτιάξουμε νόστιμα γλυκά όπως το trifle με πασχαλινά κουλουράκια του Άκη. Ένα πολύ εύκολο γλυκό, έτοιμο σε 20 λεπτά και ιδανικό για το πασχαλινό σας τραπέζι.

Υλικά:

  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 20 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
  • 100 γρ. πασχαλινά κουλουράκια
  • 50 γρ. σμέουρα (raspberries)
  • 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
  • 100 γρ. σαντιγί

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved