Λαχταριστός κορμός σοκολάτας με πασχαλινά κουλουράκια
Φτιάξτε με τα πασχαλινά κουλουράκια έναν κορμό σοκολάτας.
Τα κουλουράκια δεν λείπουν τις ημέρες αυτές από κανένα σπίτι. Πάρτε λοιπόν μερικά και φτιάξτε έναν σπιτικό κορμό με ζαχαρούχο γάλα! Μέσα σε λίγη ώρα θα έχετε έτοιμο ένα υπέροχο τραγανό γλυκό.
Υλικά
110 γρ. πασχαλινά κουλουράκια
30 γρ. καρυδόψιχα
70 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
15 γρ. κακάο
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 κ.γ. κονιάκ
Για το σερβίρισμα
πασχαλινά κουλουράκια, σπασμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com