Τραγανή πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
Μία συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.
Αυτή η πάστα φλώρα έχει το καλύτερο μπισκότο για πάστα φλώρα! Τραγανό και πεντανόστιμο ενώ η μαρμελάδα φράουλα, έτοιμη ή σπιτική, δίνει έξτρα γεύση.
Υλικά
130 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
2 αβγά
210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
70 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. αλάτι
500 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com