Αξιοποιήστε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν και φτιάξτε αυτή τη συνταγή
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Αξιοποιήστε τα αυγά που περίσσεψαν στο πασχαλινό τραπέζι και φτιάξτε ένα νόστιμο και εύκολο ορεκτικό: αυγά γεμιστά με κρόκο μαγιονέζα, μουστάρδα και πάπρικα!
Υλικά:
- 6 αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κ.σ. ξίδι
- 50 γρ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 κ.σ. θυμάρι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- 30 γρ. μουστάρδα, απαλή
Για το σερβίρισμα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. πάπρικα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com