Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια - Ιδανική και ως κυρίως γεύμα
Αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε.
Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και η άνοιξη είναι η εποχή τους. Ένας τρόπος για να τα απολαύσετε είναι φτιάχνοντας μία νόστιμη και αρωματική ομελέτα φούρνου. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε αλλαντικά και τυρί και να την κάνετε ακόμα πιο χορταστική.
Υλικά:
- 20 σπαράγγια, φρέσκα
- 5 αβγά, μέτρια
- 180 γρ. γάλα
- 1 κρεμμύδι, ξερό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. ζαμπόν, κομμάτι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com