Καρμπονάρα με κολοκυθάκια - Αξίζει να τη δοκιμάσετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Δοκιμάστε αυτή την εναλλακτική συνταγή για καμπονάρα με κολοκυθάκια και καπνιστή πανσέτα. Είναι εύκολη, ανοιξιάτικη και λαχταριστή.
Υλικά:
- 200 γρ. πανσέτα, καπνιστή χωρίς κόκαλο σε χοντρές φέτες
- 50 γρ. κουκουνάρι
- 6 κολοκυθάκια, μέτρια
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 4 κρόκους
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη +έξτρα για το σερβίρισμα
- 1 ματσάκι βασιλικό, +έξτρα φύλλα για το σερβίρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com