Μους γιαουρτιού με ξηρούς καρπούς - Δροσερό γλυκό για μικρούς και μεγάλους

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Αυτό το καλοκαίρι, η μους γιαουρτιού του Άκη με τη βελούδινη υφή και την πλούσια γεύση θα γίνει το αγαπημένο σας γλυκό. Μπορείτε να τη φτιάξετε πανεύκολα και να την απολαύσετε ως επιδόρπιο ή και σνακ.

Υλικά:

  • 7 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 280 γρ. φυτική κρέμα, γάλακτος, κρύα
  • 110 γρ. ασπράδια
  • 110 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 110 γρ. χυμό πορτοκαλιού
  • 50 γρ. χυμό λάιμ
  • 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Για το σερβίρισμα

  • γκρανόλα
  • ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved