Μους γιαουρτιού με ξηρούς καρπούς - Δροσερό γλυκό για μικρούς και μεγάλους
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Αυτό το καλοκαίρι, η μους γιαουρτιού του Άκη με τη βελούδινη υφή και την πλούσια γεύση θα γίνει το αγαπημένο σας γλυκό. Μπορείτε να τη φτιάξετε πανεύκολα και να την απολαύσετε ως επιδόρπιο ή και σνακ.
Υλικά:
- 7 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 280 γρ. φυτική κρέμα, γάλακτος, κρύα
- 110 γρ. ασπράδια
- 110 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 110 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 50 γρ. χυμό λάιμ
- 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Για το σερβίρισμα
- γκρανόλα
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com