Σπιτικά χοιρινά σουβλάκια με Caesar σος
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Μαλακά χοιρινά σουβλάκια περασμένα σε κλωναράκια δεντρολίβανου και ψημένα στο BBQ! Όσο για τη ceasar σος φτιάξτε την πανεύκολα με πέντε υλικά.
Υλικά:
Για την Caesar σος
- 2 αντζούγιες
- 2 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 150 γρ. μαγιονέζα
Για τη μαρινάδα
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. χυμό λεμονιού
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 σκ. σκόρδο, σπασμένη
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο
Για τα σουβλάκια
- 600 γρ. χοιρινό, λαιμό χωρίς κόκαλο
- 6-8 κλ. δεντρολίβανο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com