Κοτόπουλο με κάρι - Νόστιμο φαγητό έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Τραγανό και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, με κάρυ, κάσιους και σόγια σος.
Υλικά:
Για το ρύζι
- 250 γρ. ρύζι μπασμάτι, σε σακουλάκι
- 1 κ.σ. κοφτή κάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Για το κοτόπουλο
- 600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 2 κ.σ. κάρι, (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε)
- χυμό λάιμ, από 2-3 λάιμ
- 120 γρ. σάλτσα σόγιας, light
- 50 γρ. κάσιους
- 300 γρ. νερό
- 1-2 κ.σ. μέλι
- μαϊντανό, φρέσκο, για το σερβίρισμα (ή κάποιο άλλο μυρωδικό της αρεσκείας σας)
Δείτε τη διαδιακασία στο akispetretzikis.com