Κοτόπουλο με κάρι - Νόστιμο φαγητό έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Τραγανό και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, με κάρυ, κάσιους και σόγια σος.

Υλικά:

Για το ρύζι

  • 250 γρ. ρύζι μπασμάτι, σε σακουλάκι
  • 1 κ.σ. κοφτή κάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το κοτόπουλο

  • 600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 2 κ.σ. κάρι, (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε)
  • χυμό λάιμ, από 2-3 λάιμ
  • 120 γρ. σάλτσα σόγιας, light
  • 50 γρ. κάσιους
  • 300 γρ. νερό
  • 1-2 κ.σ. μέλι
  • μαϊντανό, φρέσκο, για το σερβίρισμα (ή κάποιο άλλο μυρωδικό της αρεσκείας σας)

Δείτε τη διαδιακασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved