Τα κολοκυθάκια αλλιώς: γεμιστά με γαλοπούλα και μανιτάρια

Είναι πεντανόστιμα.

Τα κολοκυθάκια αλλιώς:  γεμιστά με γαλοπούλα και μανιτάρια

Τα γεμιστά είναι από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά. Ευκαιρία να τα απολαύσετε κι με έναν διαφορετικό τρόπο. Αντί για πιπεριές γεμίστε κολοκυθάκια με γαλοπούλα, μανιτάρια και πολλά μυρωδικά, ψήστε για 80 λεπτά κι έχετε έτοιμο ένα μοναδικό φαγητό.

Υλικά

6 κολοκυθάκια, μέτρια και στρογγυλά
250 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε λεπτές φέτες
250 γρ. γαλοπούλα καπνιστή, κομμένη σε κύβους 0,5 εκ.
2 κλ. σέλερι, καθαρισμένα
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
μαϊντανό
250 γρ. γραβιέρα
1 αβγό
ελαιόλαδο, για το σοτάρισμα
400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
νερό, όσο χρειάζεται για να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού για 1-2 εκ.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved