Ανοιχτή πίτα με πατάτα, κολοκυθάκι και τσένταρ
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Αυτή η πίτα θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Η ζύμη είναι από λαχανικά και το λιωμένο τυρί στη γέμιση κάνει τη διαφορά.
Υλικά:
- 500 γρ. πατάτες
- 180-200 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
- 9 γρ. μαγιά ξηρή
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το μπολ
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κολοκυθάκια
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- 1-2 κλ. θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com