Ανοιχτή πίτα με πατάτα, κολοκυθάκι και τσένταρ

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Αυτή η πίτα θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Η ζύμη είναι από λαχανικά και το λιωμένο τυρί στη γέμιση κάνει τη διαφορά.

Υλικά:

  • 500 γρ. πατάτες
  • 180-200 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 9 γρ. μαγιά ξηρή
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το μπολ
  • 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 2 κολοκυθάκια
  • 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
  • 1-2 κλ. θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved